Kit complet O.T.A

 

Diagrama O.T.A

 

 

.


La o distanta de 8 ani fata de momentul lansarii sistemului de inductie directa cu cutie din fibra de carbon  - Carbon Dynamic Airbox - cunoscut sub denumirea de CDA si dupa 2 ani de cercetari si incercari, BMC Air Filters™ anunta lansarea noului varf de lance din gama de sisteme de inductie directa denumit Oval Trumpet Airbox ( O.T.A).Acest nou sistem este revolutionar din toate punctele de vedere in domeniu sistemelor de inductie directa a aerului.


Inovatia poate fi rezumata si intuita din insasi denumire noului kit:


Oval - cutia de carbon si-a modificat forma ( in sectiune) din cerc in oval. Aceasta forma este ideala pentru montaj, dupa scoaterea cutiei originale a filtrului de aer. Aceasta forma ovala permite montarea verticala, orizontala cat si oblica fara a modifica atat performantele  cat si sunteul specific al kitului de inductie directa a aerului.


TRUMPET - este elementul care este in plus fata de clasicul CDA. Acest element consta intr-o "palnie" din material foarte rezistent, montata in interiorul cutiei de carbon, care asigura distributia perfecta a fluxului de aer la orice viteza, limitand pierderea de presiune.


AIRBOX - cutie din fibra de carbon, specifica curselor de masini, specifica brandului BMC Air Filters™ asigura pastrarea temperaturii scazute a aerului aspirat/filtrat.   
 

     

 


 

 

 

 

Curatenie profesionala  DAB Security

 

 

 

2009 ®™ AutoBoom SRL - Filtre de aer sport auto marca BMC

Toate drepturile rezervate.

Imaginile si textele din acest site se afla sub incidenta legii dreptului de autor. Utilizarea integrala sau partiala, reproducerea

si multiplicarea lor pe orice suport fara acordul scris al proprietarului constituie contraventie si se sanctioneaza conform legii.