Performanta


Filtrele de aer BMC sunt concepute si produse cu scopul de a asigura un flux de aer marit fata de clasicele filtre de aer din hartie. De exemplu, in formula 1 (F1), filtrele BMC pe baza de bumbac au o permeabilitate mai mare - reducand astfel rezistenta la curentul de aer ce intra in filtru, astfel se asigura cele mai bune conditii pentru exploatarea puterii maxime.


Concept si materiale folosite pentru fabricare


Un filtru folosit in F1 trebuie sa fie foarte usor, calitatea materialelor folosite la fabricarea acestuia trebuie sa fie exceptionala si filtrul trebuie sa ajute la imbunatatirea performantei motorului. Tocmai de aceea BMC foloseste un aliaj de tip plasa cu imbracaminte expoxy pentru a asigura protectie maxima impotriva reziduurilor de combustibil ars si impotriva oxidarii datorita umiditatii aerului.


Componenta activ de filtrare este formata din dintr-o plasa speciala pe baza de bumbac tratata cu ulei cu vascozitate redusa pentru a asigura cea mai buna permeabilitate. Acest ulei este elementul care retine toate impuritatile din aerul aspirat.


Tehnologie


Departamentul tehnic al BMC a creat o tehnica speciala de matritare folosind tehnica numita "Full moulding", tehnologie ce confera posibilitatea de matritare dintr-o singura bucata a produsului finit fara a mai fi nevoie de lipire/sudare a elementelor componente. Aceast tehnologie confera o rezistenta ridicata in exploatare a produsului finit.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Curatenie profesionala  DAB Security

 

 

 

2009 ®™ AutoBoom SRL - Filtre de aer sport auto marca BMC

Toate drepturile rezervate.

Imaginile si textele din acest site se afla sub incidenta legii dreptului de autor. Utilizarea integrala sau partiala, reproducerea

si multiplicarea lor pe orice suport fara acordul scris al proprietarului constituie contraventie si se sanctioneaza conform legii.